Accommodatie

In een prachtig rivierenlandschap ligt op ongeveer 200 m. vanaf de dijk en de uiterwaarden van de Waal, in een rustig straatje, onze B&B accommodatie.

Kamer bij B&B Buitenwaard

We beschikken over twee tweepersoonskamers (éénpersoons bedden) met een gezamenlijk toilet en doucheruimte. Een eventueel derde tweepersoons bed is ingericht op onze nostalgische zolder, voor het geval huisvesting voor 6 personen gewenst is. De accommodatie is gelegen in een verbouwde boerderij. Daarnaast is er voor de gasten een eigen zit – en ontbijtruimte in de voormalige deel van de boerderij, los van het privé-gedeelte. Er is een eigen opgang.

U kunt bij ons gratis gebruik maken van draadloos internet.

Gedeelte van de tuin beschikbaar voor gasten van B&B Buitenwaard.


Twaalf jaar geleden zijn we begonnen met onze B&B, toen vrienden en kennissen ons regelmatig attendeerden op de mooie ligging en de geschiktheid van onze verbouwde boerderij voor een kleinschalige B&B. We exploiteren onze accommodatie vooral vanuit de filosofie dat we het zelf leuk vinden en onze gasten willen laten meegenieten van ons mooie plekje.

Met mooi weer zit u buiten op één van de mooie beschutte plekjes. Misschien geniet u het ontbijt in “Villa Kip”, ons als authentiek tuinhuisje vertimmerde kippenhok met open uitzicht op de kleine fruitboomgaard.Bed & Breakfast
Indien gewenst verzorgen wij ook een heerlijk viergangendiner in een rustieke ambiance.

Voor fietsen is er een afgesloten stallingsmogelijkheid; voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid.