Accommodatie

Kamer bij B&B Buitenwaard

In een prachtig rivierenlandschap ligt op ongeveer 200 m. vanaf de dijk en de uiterwaarden van de Waal, in een rustig straatje, onze B&B.

We beschikken over twee tweepersoonskamers (éénpersoons bedden) met een eigen toilet en doucheruimte. We verhuren de tweede kamer alleen als er sprake is van een bij elkaar behorende groep van vier personen. Bent u alleen of met twee personen, dan heeft u de gehele accommodatie (slaapkamer, zitkamer met klein keukentje, de sanitaire ruimte en de buitenruimte) voor uzelf tot uw beschikking. Een eventueel derde tweepersoons bed is ingericht op onze nostalgische zolder, voor het geval huisvesting voor 6 personen gewenst is. De accommodatie is gelegen in een verbouwde boerderij. Er is voor de gasten een eigen zit – en ontbijtruimte in de voormalige deel van de boerderij, los van het privégedeelte, en er is een eigen opgang.

U kunt bij ons gratis gebruik maken van draadloos internet.

Gedeelte van de tuin beschikbaar voor gasten van B&B Buitenwaard.

Twaalf jaar geleden zijn we begonnen met onze B&B, toen vrienden en kennissen ons regelmatig attendeerden op de mooie ligging en de geschiktheid van onze verbouwde boerderij voor een kleinschalige B&B. We exploiteren onze accommodatie vooral vanuit de filosofie dat we het zelf leuk vinden en onze gasten willen laten meegenieten van ons mooie plekje.
Met mooi weer zit u buiten op één van de mooie beschutte plekjes. Misschien geniet u het ontbijt in “Villa Kip”, ons als authentiek tuinhuisje vertimmerde kippenhok met open uitzicht op de kleine fruitboomgaard.

Voor fietsen is er een afgesloten stallingsmogelijkheid; voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid.